تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - 6برند اول ماكارونى از منظر مصرف كنندگان نهایى
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
در حالى كه حداقل ۵۰ برند ماكارونى شناخته شده با دربازار ملى كشور تولید مى شوند، كل بازار در اختیار ۶ برند اصلى قرار دارد.براساس نتایج تحقیقات به دست امده به روش Chaid، در حال حاضر بازار ماكارونى كشور در انحصار ۶ برند برتر این صنعت قرار دارد كه با عرضه محصولات متنوع جایگاه مناسبى را در بین مصرف كنندگان ایرانى براى خود پیدا كرده اند.
قابل ذكر است كه در حال حاضر سرانه مصرف ماكارونى در میان خانوارهاى ایرانى ماهانه حدود ۱‎/۸ كیلو گرم بر آورد مى شود.امارها نشان مى دهد بیش از ۹۶ درصد از شهرنشینان ایرانى در سبد مصرفى خود انواع مختلف ماكارونى را مصرف مى كنند كه در این بازار گسترده مصرف ۳۱ درصد جامعه شهرى ایران مصرف دو یا سه بار در ماه ماكارونى را مناسب دانسته اند. همچنین ۲۸ درصد شهروندان معتقدند یك بار در هفته و یا یك بار در ماه ماكارونى مصرف مى كنند. افرادى كه درآمد آنها در ماه ۹۹۹ هزار تومان مى باشد تنها ۲ درصد كمتر از سایرین ماكارونى مى خورند.اما نكته جالب اینجاست كه رابطه رضایت از زندگى با میزان مصرف این محصول در بازار ایران معكوس بوده است.بررسى ها در این رابطه گویاى ان است كه ۴۷ درصد از كسانى كه اظهار نموده اند برنج و ماكارونى در سبد غذایى آنها جایگاه ویژه اى ندارد اغلب افرادى هستند كه دوست دارند از زندگى خود نهایت لذت را برده و براى آینده نگرانى نداشته باشند. همچنین ۳۳ درصد آنها به سالم بودن غذایى كه مصرف مى كنند اهمیت داده و دقت مى كنند چیزى را كه مى خورند براى سلامتى آنها مضر نبوده و سلامتى شان را به خطر نیندازد. ۲۹ درصد این افراد نیز هنگام خرید از فروشگاه ها و یا مغازه ها به دنبال بهترین و مناسب ترین قیمت مى باشند تا كیفیت.در مقابل ۲۶ درصد برخلاف گروه قبلى زیاد به قیمت توجه نداشته و مى گویند هنگام خرید اول فكر مى كنند،بعد كالاى مورد نیاز را انتخاب مى كنند. ۴۷ درصد از كسانى كه از برنج و ماكارونى استفاده نمى كنند نیز اظهار نموده اند به كار گروهى علاقه مند بوده و ترجیح مى دهند به عنوان جزوى از یك تیم بوده و كار گروهى انجام دهند تا اینكه تنها كار كنند.




نوع مطلب : اخبار و اطلاعیه، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker