تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - گوشت مصنوعی
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
پنجشنبه 1389/09/25 :: نویسنده : منیژه نگهداری فر
منظور از گوشت مصنوعی، هر نوع فراورده ی گیاهی است که از نظر بافت و مزه شبیه به گوشت طراحی شده باشد. همچنین به گوشت هایی که از چرخ کردن نوعی پروتئین با کیفیت پایین به منظور شبیه سازی پروتئینی با کیفیت بالا تهیه می شوند هم گوشت مصنوعی می گویند.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 در سراسر دنیا، فرایند رایجی که به منظور تولید گوشت مصنوعی صورت می گیرد، نوعی پروتئین بافت دار گیاهی تولید می کند. این پروتئین، ماده حجیمی است که از دانه سویا به دست می آید و به پروتئین سویا معروف است. البته در برخی کشورها، از جمله ایرلند و انگلستان، گوشت مصنوعی را از انواع غلات همچون سویا، برنج و نخود تهیه می کنند. این گوشت های مصنوعی خام نیستند و بنابراین، غذاهایی که با این گوشت های مصنوعی تولید می شوند پخته و عمل آمده می باشند. 
از جمله غذاهای تهیه شده با این گوشت های مصنوعی می توان انواع سوسیس، همبرگر، کباب، استیک و... را نام برد. در طرز تهیه ی غذاهای مخصوص بودایی ها، آن دسته از افراد که به دلایل مذهبی اجازه ندارند گوشت بخورند، می توانند از این گوشت های مصنوعی در تهیه ی غذاهای خود استفاده نمایند. معمولاً گوشت های مخصوص بودایی ها را از گلوتن درست می کنند.





نوع مطلب : عادات غذایی، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker