تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - محققان ایرانی موفق به تولید شکلات با آب پنیر شدند
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            به همت یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم وفناوری استان سمنان مراحل تهیه و تولید شکلات با آب پنیر با موفقیت انجام وآماده ارائه به بازار شد. 


سپهری مقدم از مجریان این طرح گفت: هدف ما از تولید این نوع شکلات کاهش برخی از مضرات شکلات‌های تولیدشده در بازار و افزایش ارزش غذایی این محصول می باشد.

وی افزود: از مزایای استفاده از این روش می توان به مواردی چون بالا بودن میزان پروتئین به دلیل وجود آب پنیر وشیر تغلیظ شده، کاهش یک سومی شکر مصرفی در مقایسه با محصولات با طعم مشابه، حذف روغن نباتی و جایگزینی چربی شیر اشاره کرد.





نوع مطلب : اخبار و اطلاعیه، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker