تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - فراوری چای در کمترین زمان ممکن
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
سه شنبه 1389/09/30 :: نویسنده : زینب عماد

 پژوهشگران کشورمان با طراحی و ساخت دستگاههای مینیاتوری فرآوری چای، تبدیل برگ سبز به چای خشک را در کمترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت امکان پذیر ساختند.

به گزارش خبرنگار ایانا، این دستگاه که به همت محققان پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی طراحی و ساخته شد، در

 

مرحله اول وظیفه پاساندن برگهای سبز چای را عهده دار است و سپس آنها را تخمیر کرده و تبدیل به خرده برگهای چای می کند.

همچنین دستگاه دیگری که CTC نام دارد، برگهای پلاسانده شده را مجددا خرد کرده و در مدت 15 دقیقه برای خشک کردن آماده می کند.

دستگاه FBD نیز خشک کردن خرده برگهای تخمیر شده به کمک هوای گرم را به مدت نیم ساعت عهده دار است.

مشخصات دستگاه ECM عبارت است از ظرفیت 200 لیتر و قابلیت برنامه ریزی دمای 15 تا 45 درجه و قابلیت برنامه ریزی 24 ساعته را داراست.

همچنین با توجه به آنکه دستگاه خشک کن به صورت دستی و خودکار قادر به انجام کار است، از دقت بالایی برخوردار بوده و بهترین چای خشک را تولید می کند.

گفتنی است، دستگاه دیگری که الکتروریسی نام دارد، نانوالیاف پلیمری زیست تخریب پذیر و نانوالیاف سرامیکی برای کاربردهای کشاورزی و پزشکی را تولید می کند و از آنجایی که بهینه کردن عملکرد مواد فعال کشاورزی از جمله سموم و کودها و مواد دارویی از مهمترین مباحث بخش محسوب می شود و به علت تخریب یا حذف سموم به وسیله محیط، مخصوصا تخریب به وسیله نور UV اثر آن روی محصولات کاسته شده و این مساله افزایش مصرف سموم و افزایش تعداد دفعات سمپاشی و به تبع اثرات جانبی نامطلوب را در بر دارد، بنابراین استفاده از این دستگاه در کاهش مصرف سموم موثر است.

دستگاه الکتروریسی و تولید نانوالیاف پلیمری زیست تخریب پذیر نانوالیاف سرامیکی، کنترل رهایش سموم کشاورزی، کودهای کشاورزی و نیز کاهش اثرات محیط زیستی آنها را باعث شده و بهینه سازی مصرف سموم و کاهش مقدار مصرف آنها را در کاربردهای مختلف باعث می شود.

همچنین تلفیق نانوتکنولوژی با علوم کشاورزی، دارویی و پزشکی و پیشرفت در زمینه های تشخیص، مبارزه با آفات، سمپاشی، دارودرمانی، مهندسی پزشکی و کشاورزی امکان پذیر است و استفاده از نانوالیاف و نانوفیلتراسیون برای صنایع غذایی جهت عبور انتخابی مواد بر اساس شکل و اندازه امکان پذیر است.

 





نوع مطلب : مقالات تخصصی صنعت غذا، اشنایی با کارخانجات صنایع غذایی، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker