تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - اسپری زعفران...
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
شنبه 1389/10/4 :: نویسنده : منیژه نگهداری فر
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            اسپری زعفران، محصولی تولید شده از زعفران به روش جدید است كه در آن، زعفران طبیعی با حلال به 

صورت مایع درآمده و طی فرآیندی به داخل قوطی اسپری تزریق می‌شود.این محصول در مصارف خانگی و 

صنعتی كاربرد دارد و به وسیله گاز پیشرانه كه سازگار با مواد غذایی است، به راحتی می‌توان از مایع

زعفران بر روی مواد غذایی استفاده كرد.مصرف‌كننده تنها لازم است قوطی افشانه زعفران را در فاصله ‪۱۵‬

تا ‪۲۰‬سانتیمتری ازسطح مواد غذایی قرار داده و دكمه اسپری را فشار دهد تا زعفران بر روی سطح

موردنظر افشانه شود.

راحتی و سرعت در مصرف، بهداشتی بودن و بهینه‌سازی مصرف را از مزیت‌های این نوع زعفران

می توان دانست.





نوع مطلب : محصولات جدید، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker