تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - آب آکوافینا، تنها آب بدون نیترات در ایران
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 

آب آکوافینا از طریق پروسه پیشرفته منحصربفردی فرآوری شده است بطوریکه رفع تشنگی را با ناب ترین حالت تجربه میکنید.

 

با هر جرعه آب آکوافینا گوارا بودن را تجربه کنید .

 

       Hydro-7 TM   آکوافینا خالص ... فرآوری شده توسط پروسه پیشرفته  

این سیستم منحصربفرد کلیه املاح نظیر مواد آلی – کلریدها – نمک های ناخواسته و سایر موارد که در طعم آب موثر میباشند را برطرف و تصفیه مینماید.

 

این آب تنها آب بسته بندی بدون نیترات در ایران میباشد.

 

 

نیترات چیست و چگونه سلامت انسانها را به خطر می اندازد؟

 

نیترات ماده ای محلول در آب بوده و تنها با تجهیزات پیشرفته قابل اندازه گیری است. نیترات پس از ورود به بدن بسیار خطرناک عمل میکند. بدین صورت که پس از تبدیل شدن به نیتریت عملکرد هموگلوبین خون را دچار اختلال نموده و منجر به کاهش اکسیژن دریافتی میگردد لذا ریه ها اکسیژن کافی برای رساندن به بدن را نخواهند داشت. واکنش بدن انسان نیز کاهش هوشیاری و بعضا کما و بیهوشی کامل میباشد.

 

نیترات همچنین عامل سرطان دستگاه گوارش - سنگ کلیه و کم خونی بوده و برای سلامتی مضر است.

 

 

تفاوت پروسه فرآوری آکوافینا از سایر آب های بطری بسته بندی شده در چیست؟

درحالیکه سایر مارک های تجاری آب امکان مراحل مشابه فرآوری نظیر اسمز معکوس و اوزونیزاسیون را ندارند سیستم فرآوری آکوافینا پس از طی 7 مرحله جداگانه آب خالص آکوافینا را به ارمغان می آورد.

از آنجاییکه شما از آکوافینا انتظار خلوص  کیفیت  و طعم عالی دارید ما با سرمایه گذاری در پروسه بسیار پیشرفته فرآوری موفق به کسب استانداردهای موردنظر از مراجع ذیصلاح نایل گردیده ایم.

 

آب آکوافینا از طریق پروسه پیشرفته منحصربفردی فرآوری شده است بطوریکه رفع تشنگی را با ناب ترین حالت تجربه میکنید.

 

با هر جرعه آب آکوافینا گوارا بودن را تجربه کنید .

 

       Hydro-7 TM   آکوافینا خالص ... فرآوری شده توسط پروسه پیشرفته  

این سیستم منحصربفرد کلیه املاح نظیر مواد آلی – کلریدها – نمک های ناخواسته و سایر موارد که در طعم آب موثر میباشند را برطرف و تصفیه مینماید.

 

این آب تنها آب بسته بندی بدون نیترات در ایران میباشد.

 

نیترات چیست و چگونه سلامت انسانها را به خطر می اندازد؟

 

نیترات ماده ای محلول در آب بوده و تنها با تجهیزات پیشرفته قابل اندازه گیری است. نیترات پس از ورود به بدن بسیار خطرناک عمل میکند. بدین صورت که پس از تبدیل شدن به نیتریت عملکرد هموگلوبین خون را دچار اختلال نموده و منجر به کاهش اکسیژن دریافتی میگردد لذا ریه ها اکسیژن کافی برای رساندن به بدن را نخواهند داشت. واکنش بدن انسان نیز کاهش هوشیاری و بعضا کما و بیهوشی کامل میباشد.

 

نیترات همچنین عامل سرطان دستگاه گوارش - سنگ کلیه و کم خونی بوده و برای سلامتی مضر است.

 

 

تفاوت پروسه فرآوری آکوافینا از سایر آب های بطری بسته بندی شده در چیست؟

درحالیکه سایر مارک های تجاری آب امکان مراحل مشابه فرآوری نظیر اسمز معکوس و اوزونیزاسیون را ندارند سیستم فرآوری آکوافینا پس از طی 7 مرحله جداگانه آب خالص آکوافینا را به ارمغان می آورد.

از آنجاییکه شما از آکوافینا انتظار خلوص  کیفیت  و طعم عالی دارید ما با سرمایه گذاری در پروسه بسیار پیشرفته فرآوری موفق به کسب استانداردهای موردنظر از مراجع ذیصلاح نایل گردیده ایم.





نوع مطلب : اخبار و اطلاعیه، 
برچسب ها : صنایع غذایی، صنایع غذایی شیراز، صنعت غذا، وبلاگ صنایع غذایی، اب معدنی، تفاوت آب معدنی و آب فراوری شده چیست؟، آب آکوافینا، تنها آب بدون نیترات در ایران،




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker