تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
دروس امتحانی در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی كشاورزی – علوم و صنایع غذایی

دروس امتحانی رشته و ضرایب هر یک در گرایش های مختلف در دانشگاه دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی در جدول شماره 1 و 2 آورده شده است.

جدول 1: عنوان دروس امتحانی و ضرایب هر یک در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی

ردیف

عنوان دروس

ضریب دروس

1

زبان انگلیسی (عمومی و تخصصی)

2

2

اصول طراحی كارخانجات ومهندسی صنایع غذایی

2

3

شیمی مواد غذایی

2

4

میكروبیولوژی مواد غذایی

2

5

ریاضیات

2

6

تكنولوژی موادغذایی (غلات، روغن، لبنیات، قند، كنسرو و اصول نگهداری)

4

جدول 2: عنوان دروس امتحانی و ضرایب هر یک در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

ردیف

عنوان دروس

ضریب دروس

1

زبان انگلیسی (عمومی و تخصصی)

2

2

اصول طراحی كارخانجات و مهندسی مواد غذایی

2

3

شیمی مواد غذایی

2

4

میكروبیولوژی مواد غذایی

2

5

ریاضیات

2

6

تكنولوژی موادغذایی (غلات،روغن،لبنیات، كنسروسازی، قند و اصول نگهداری)

4

 

ظرفیت پذیرش و دانشگاه های پذیرش کننده

دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش در رشته علوم و صنایع غذایی در سال 89 (آخرین آزمون کارشناسی ارشد برگزار شده) به شرح زیر است:

جدول5: دانشگاه های دولتی پذیرش کننده و ظرفیت پذیرش در هر یک

دانشگاه پذیرش کننده

گرایش

ظرفیت پذیرش

جمع

روزانه

شبانه

پیام نور

غیرانتفاعی

بین الملل

نیمه حضوری

آموزش محور

روزانه

شبانه

تهران

علوم و مواد غذایی

3

3

6

بیوتکنولوژی غذایی

3

3

6

فناوری تبدیل موادغذایی

3

3

6

مهندسی صنایع غذایی

3

3

6

شیراز

تکنولوژی صنایع غذایی

7

1

8

شیمی موادغذایی

7

1

8

دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

تکنولوژی صنایع غذایی

9

1

15

25

شیمی موادغذایی

3

1

15

19

میکروبیولوژی موادغذایی

1

1

2

دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

تکنولوژی صنایع غذایی

8

4

12

تبریز

تکنولوژی صنایع غذایی

3

1

20

24

شیمی موادغذایی

3

1

4

مهندسی صنایع غذایی

2

1

3

تربیت مدرس

-

5

5

صنعتی اصفهان

تکنولوژی صنایع غذایی

8

2

10

مهندسی صنایع غذایی

4

1

5

میکروبیولوژی موادغذایی

4

1

5

فردوسی مشهد

-

9

5

14

ارومیه

-

12

2

9

23

جمع

97

35

0

0

20

9

30

0

191

اطلاعات فوق، براساس اطلاعات اخذ شده از دفترچه شماره 2 سازمان سنجش -جدول شماره4- دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش آزمون کارشناسی ارشد سال 1389 در رشته مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی گرد آوری شده است.

جدول6: دانشگاه های آزاد اسلامی پذیرش کننده و ظرفیت پذیرش در هر یک

دانشگاه

گرایش

ظرفیت پذیرش در هر واحد

تهران – علوم وتحقیقات

-

15

دامغان

علوم و صنایع غذایی

15

آیت اله آملی

تکنولوژی مواد غذایی

15

شهریار ( شهر قدس )

تکنواوژی مواد غذایی

15

سبزوار

-

15

ورامین (پیشوا)

-

15

قوچان

-

15

شهركرد

تکنواوژی مواد غذایی

15

جمع کل

120

اطلاعات فوق براساس اطلاعات اخذ شده از دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی سال 1389 در رشته مهندسی كشاورزی – علوم و صنایع غذایی گرد آوری شده است





نوع مطلب : گزارش کار و جزوات درسی، اخبار و اطلاعیه،  تخصصی، 
برچسب ها :




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker