تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - شگردهای صنایع غذایی برای معتاد کردن شما
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
شکلات، قهوه، بیسکوییت... قطع مصرف برخی از مواد غذایی گاهی غیرممکن است زیرا آنها مثل موادمخدر عمل می‌کنند. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید شرکت‌های تولیدکننده این نوع مواد غذایی با افزودن برخی افزودنی‌ها به آنها مغز را معتاد به مصرف می‌کنند.
شکر، نمک، چربی مقصر اصلی‌اندبسیاری از غذاهای آماده‌ای که در بازار موجود است، حاوی مقادیر بالا نمک، چربی یا قند هستند. در صورتی که تمامی ما می‌دانیم که این مواد بی‌ضرر نبوده و مصرف هر چه کمتر آن برای سلامت ما بهتر است! نکته جالب آنجاست که قندها محرک مرکز لذت در مغز بوده و نمک و چربی گیرنده‌های پرزهای چشایی را فعال کرده و میزان میل انسان به خوردن را افزایش می‌دهند.رنگ‌ها تاثیرگذارندتاکنون هیچ تحقیقی نشان نداده که رنگ‌های طبیعی و شیمیایی که به غذاها اضافه می‌شود اعتیادآورد اما کاملا واضح است که می‌توانند بر‌انگیزه خرید مصرف‌کننده تاثیر بگذارند. بینایی یکی از پیشرفته‌ترین حس‌های ماست. وقتی چیز جالبی ببینیم، برای خرید آن مشتاق می‌شویم. رنگ‌های زنده توسط بخش کورتکس مغز فورا مورد تحلیل قرار گرفته و فرد را به خرید تحریک می‌کند. وقتی برای خرید یک ماده غذایی مثل بستنی می‌‌روید، غیر از بوی خوشایند رنگ‌های قرمز و نارنجی زنده خیلی سریع شما را به سمت خود جذب می‌کنند. به همین دلیل است که شرکت‌های تولید‌کننده موادغذایی سعی می‌کنند تمامی محصولات را تا جای ممکن رنگی کنند.اسانس‌ها را دست کم نگیریدمعتاد شدن به یک ماده غذایی از طریق بو هم ممکن است. بو از طریق نورون‌های بویایی بینی جذب شده و به مغز منتقل می‌شود و از آنجا می‌تواند پیام لذت را منتقل کند. شرکت‌های تولیدکننده موادغذایی که با این شگرد آشنا هستند، با افزودن اسانس‌های گوناگون به برخی موادغذایی مثل ماست، نوشیدنی‌‌ها و انواع بیسکوییت‌ها ما را به آنها جذب می‌کنند. از آنجا که هم مزه و هم‌ بو، مغز را تحریک می‌کند، به محض آنکه بوی خوش یک ماده غذایی به شما برسد، تمایل به خرید و مصرف آن پیدا می‌کنید.





نوع مطلب : عادات غذایی، 
برچسب ها : مهندسی صنایع غذایی،




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker