تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - تولید قند بدون شکر برای اولین بار در ایران
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 

به گزارش فودنا ، قند بدون قند طبیعی کامور، برای افراد عادی، دیابتی، دارای رژیم و افراد مبتلا به فنیل کتونوریا برای اولین بار در جهان تولید شد.

قند بدون قند طبیعی کامور، برای افراد عادی، دیابتی، دارای رژیم و افراد مبتلا به فنیل کتونوریا مناسب است. این محصول با ظاهر کاملا طبیعی و آشنای قند حبه ای سنتی تهیه شده است و بنابراین هیچ گونه تاثیرگذاری روانی منفی ناشی از مصرف دارو در آن وجود ندارد و جهت مصرف کودکان و افراد سالمند دیابتی و دارای رژیم بسیار مناسب است. این شرکت برای تولید این محصول که برای اولین بار در جهان تولید شده است، دارای گواهی نامه ثبت اختراع است.مواد متشکله: ایزومالت، استویوساید، هل، گلاب، زنجبیل ترکیبات این قند همه طبیعی است و بنابراین، عاری از همه مضرات قند و شکر می باشد.

 برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به kamvar.co مراجعه نمایید.

 





نوع مطلب : اخبار و اطلاعیه، 
برچسب ها : تولید قند بدون شکر برای اولین بار در ایران، هندسی صنایع غذایی، صنایع غذایی شیراز،




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker