تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - چای سفید
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 
جمعه 1389/12/6 :: نویسنده : علی بهزادی


چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست،طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می شود و محصول بهاره
و چین اول است. صرفا از گلبرگ های تازه ای درست می شود که هنوز پرز خود را از دست نداده اند. در آغاز بهار غنچه چای را پیش از آنکه باز شود می چینند و در حرارت خشک می کنند.برخلاف چای های دیگر، برای عمل آوری چای سفید، غنچه های چای را اکسیده می کنندیکی از تفاوت های اصلی چای سبز و سفید،چگونگی فرآوری است. برای تولید چای سبز،برگ های چای را در معرض حرارت قرار میدهند تا رطوبت خود را از دست دهند و خشک شوند. درحالی که چای سفید را با استفاده از نورطبیعی خورشید یا در دمای پا یین اتاق خشک می کنند. بدین ترتیب، "پلی فنلهای" چای ازبین نمی روند.
بنابراین چای سفید خاصیتی فوق العاده دارد وسه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنل های آنتی اکسیدان است تحقیقات علمی، حاکی ازتاثیر صد در صدی این ماده در پاک کردن بدن از رادیکال های آزادی است که باعث شل شدن پوست در اثر افزایش سن می شوند.چای سفید، به دلیل تفاوت فرآوری، گران تر ازدیگر انواع است. برگ های تازه، از بوته هایی خاص چیده می شوند و زیر نور خورشید، خشک می شوند. برای تهیه این نوع چای، فقط برگهایی خاص از بوته ها چیده می شوند. برخی ازمشهورترین متخصصان چای جهان، چای سفیدرا بهتر از چای سبز می دانند چای سفید، فقط از بوته های "دا بای هائو" استحصال می شود.
انواع مختلفی از چای سفید وجود دارند هرچه کیفیت برگ های انتخابی برای تولید چای سفید،عالی تر باشد، قیمت آن هم گرانتر می شود
• طریقه ی مصرف چای سفید

چای سفید می تواند جانشین چای روزانه شود؛از این رو می توان یك یا دو نوبت از مصرف چای روزانه را به آن اختصاص داد. طرز تهیه ی چای سفید همانند دیگر چای هاست ولیکن بهتر است که چای سفید را در دمایی کمتر از آب جوش تهیه کرد .
• ویتامین ها و مواد معدنی موجود درچای سفید
ویتامین B1 )تیامین( : کمک به تولید انرژی ازطریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش.مورد نیاز برای رشد و تولید مثل.
ویتامین B2 )ریبوفلاوین(: سلامتی پوست، چشمها و اعصاب. متابولیسم انرژی.
ویتامین B6 : کمک به آزاد شدن انرژی غذا وافزایش متابولیسم انواع پروتئین.
ویتامین C )اسید اسکورب کی(: بهبود زخم وترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی.
ویتامین K: پیشگیری از لخته شدن خون وکمک به متابولیسم استخوان.
کاروتن : پس از گوارش، به ویتامین آ تبدیل میشود. بهبود بینایی و سلامتی پوست.
اسید فول کی : ساخت گلبول قرمز و ژن
منگنز: ضروری برای رشد و نمو بدن.
پتاسیم : ضروری برای حفظ ضربان عادی قلب.
روی : ضروری برای رشد و نمو اندام های تناسلی و کمک به بهبود زخم.
فلور : محافظت از دندان ها و تقویت استخوان ها.
چای سفید دارای فواید زیادی است که سه خاصیت اصلی آن به شرح ذیل می باشد.
• غنی از آنتی اکسیدان
چای سفید غنی از آنتی اکسیدان ها است.بدن انسان دائماً در معرض شرایطی است که اکسیداسیون نامیده می شود و کاملاً طبیعی
است که ما نیز در معرض آن ها قرار بگیریم.با این وجود این فرایندها هنگامی که ما موادغذایی ناسالم می خوریم و یا هنگامی که هوای آلوده ای را تنفس می کنیم و یا زمانی که آب آلوده ای را می نوشیم تسریع می شوند. در نتیجه ی فرایند اکسیداسیون، رادیکال های آزادی دربدن تولید می شود که به بدن ما در سطح سلولی آسیب هایی را وارد می کند.چای سفید آنتی اکسیدان هایی را برای شما
فراهم می کند که با این رادیکال های آزاد ترکیب شده و قبل از آن که فرصت کنند فعالیت تخریبی خودشان را انجام دهند، آن ها را از بدن خارج می کند.
• کمک به کاهش وزن
یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور موثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه سوزاندن کالری های اضافه در طول روز کمک می کند.اخیرا در یکی از تحقیقات انجام شده در آلمان مشخص شد که چای سفید به کاهش وزن ازطریق کاهش چربی ها کمک می کند و این خیلی مهم بود؛ نه فقط برای این که چای سفید به تناسب اندام کمک می کرد بلکه به این دلیل که چاقی، مشکلات عدیده ای را برای افراد مبتلا به این عارضه ایجاد می کند که با کاهش وزن می توان بسیاری از آن عوارض را کاهش داد.در این تحقیق مشخص شد که عصاره ی چای سفید موجب مهار تولید سلول های چربی جدیددر افرادی که آن را مصرف کرده بودند می شود.از طرفی در تحقیق دیگری نشان داده شد که عصاره ی چای سفید موجب تحر کی انتقال چربی ها از سلول های چربی می شود.
• کاهش فشار خون
یکی از مشکلات رایج این روزها در بین مردم،پُرفشاری خون است و خیلی از مردم یا فشارخون بالای کنترل نشده دارند و یا این که تحت درمان هستند، ولی با این حال خیلی خوب کنترل نمی شود.چای سفید به طور طبیعی فشار خون تان را پا یین می آورد و به شما کمک می کند تا دربرابر عوارض جانبی داروهای کاهنده ی فشارخون، که همان دِهیدراته شدن می باشد، در امان باشید. چای سفید همچنین به شما کمک می کند که فشار خون تان را به وسیله ی کاهش وزن تان به طور طبیعی کاهش دهید .فواید بی شمار دیگری از نوشیدن مرتب و منظم چای سفید نصیب شما خواهد شد که می توان به اثرات آنتی باکتریایی و آنتی ویروسی آن اشاره کرد و دیگر این که بسیاری از اهداف آرایشی مانند کمک به پاک سازی و سلامت پوست رابرآورده می سازد.آن چه مسلم است این است که نوشیدن یک تادو فنجان چای سفید به صورت روزانه می تواندفواید بسیار زیادی برای همه ما داشته باشد و این قطعاً ارزش امتحان را دارد.
جدا از فوایدی که بر شمردیم، چای سفید دارای طعم منحصر به فردی است که بسیاری از مردم از نوشیدن آن بسیار لذت می برند.

منبع: ماهنامه استاندارد





نوع مطلب : تخصصی، 
برچسب ها : چای سفید، صنایع غذایی، صنعت غذا، مهندسی صنایع غذایی، صنایع غذایی شیراز،




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker