تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - افزایش قیمت بستنی 10 درصد تعیین شد.
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 

روز گذشته قیمت نهایی بستنی تصویب شد و با موافقت سازمان بازرگانی، نرخ بستنی 10 درصد افزایش یافت.

رییس اتحادیه‌ بستنی و آبمیوه و فالوده‌فروشان اظهار كرد: پیش از این قیمت بستنی در این اواخر 20 درصد افزایش داشت، اما در نهایت با موافقت سازمان بازرگانی قرار شد كه قیمت‌ها 10 درصد افزایش یابند.

اسكندر آزموده در گفت‌وگو با خبرنگار اصناف خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌كه مواد اولیه بستنی و آبمیوه چون شكر گران شده است، گفت: با افزایش نرخ تصویب شده، قیمت بستنی سنتی ویژه خامه‌دار پنج هزار و 500 تومان، بستنی سنتی ممتاز پنج هزار تومان و بستنی درجه یك چهار هزار و 500 تومان است.

وی افزود: بستنی میوه‌ای كیلویی پنج هزار تومان و فالوده سه هزار و 900 تومان است.

آزموده با تاكید بر كاهش 10 درصدی قیمت‌ها از روز گذشته تاكید كرد كه اتحادیه برای آبمیوه و كافی‌شاپ نرخ‌گذاری نمی‌كند، اما به طور مرتب نظارت می‌شود كه گران فروشی نكنند.





نوع مطلب : اخبار و اطلاعیه، 
برچسب ها : بستنی، قیمت بستنی، نرخ جدید بستنی، افزایش قیمت بستنی، صنایع غذایی، صنایع غذایی شیراز، علوم و صنایع غذایی، وبلاگ علمی، دانشگاه شیراز، مهندسی صنایع غذایی، صنعت غذا،




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker