تبلیغات
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88) - پیش بینی نابودی نسل ماهیان خاویاری تا سال 1404!
 
وبلاگ علمی دانشجویان مهندسی صنایع غذایی شیراز(88)
میزی برای کار،کاری برای تخت،تختی برای خواب ،خوابی برای جان،جانی برای مرگ،مرگی برای یاد،یادی برای سنگ!!!!!!!این بود زندگی!!!؟؟؟
 
 

معاون برنامه ریزی استانداری گیلان گفت: سالانه 500 هزار تن رسوب وارد تالاب انزلی می‌شود.

کیهان هاشم‌نیا - در خصوص چگونگی وضعیت احیای تالاب انزلی توضیح داد: مطالعه احیای تالاب و اجرای کارهای عملیاتی تالاب همزمان شروع شده و در حال اجراست؛ تالاب انزلی به طور دایم در حال تغییر است و احیای آن پایانی ندارد.

وی با اشاره به اختصاص هزینه 7.2 میلیارد تومانی برای احیای تالاب انزلی، عنوان کرد: در سال جاری 8 میلیارد و 100 میلیون تومان برای احیای اکوسیستم ارزشمند این منطقه تخصیص یافته و اقدامات لازم در حال انجام است.

ورود 500 هزار تن رسوب به تالاب انزلی

هاشم نیا ادامه داد: سالانه 500 هزار تن رسوب وارد تالاب انزلی می‌شود و تنها لایه روبی، راهکار کافی نیست، به همین منظور نصب تله رسوب گیر در 9 نقطه ورودی این تالاب از برنامه‌های مهم احیای تالاب انزلی است.

معاون برنامه ریزی استانداری گیلان، وجود نیزارها در این تالاب را یکی از چالش‌های زیست محیطی عنوان کرد و گفت: معمولا 25 درصد تالاب‌ها را نیزار می‌پوشاند و این در حالی است که تالاب انزلی بیش از 60 درصد پوشش نیزاری دارد.

وی ادامه داد: باید حمایت‌های ملی منسجم‌تری از تالاب صورت گیرد، در غیر این‌صورت وضعیت زیست محیطی آن بدتر می‌شود.

هاشم‌نیا با بیان این‌که دو رودخانه گوهررود و زرجوب از  اصلی ترین عوامل آلوده کننده تالاب انزلی هستند، افزود: باید همت شود برداشت‌ها از این تالاب که بیش از بازآفرینی‌ آن است، کنترل شود.

"زرجوب" و "گوهررود" تشنه حیات

امیر عبدوس، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان نیز با بیان این‌که ورود حجم بالای مواد آلاینده به رودخانه‌های "زرجوب" و "گوهررود"، حیات را از این رودخانه‌ها گرفته است، توضیح داد: شهر صنعتی رشت مهمترین عامل آلودگی‌های این دو رودخانه است؛ مواد شیمیایی بدون هیچ تصفیه‌ای وارد این رودخانه‌ها می‌شود.

وی افزود: این آلاینده‌ها ابتدا به رودخانه‌ها و سپس به تالاب انزلی وارد می‌شود و در نهایت وارد دریای خزر می‌شود؛ نتیجه ورود این آلاینده‌ها آن است که هر روزه شاهد از دست رفتن گونه‌های جانوری نظیر "فک خزری" و گونه‌های گیاهی هستیم.





نوع مطلب : اخبار و اطلاعیه، 
برچسب ها : اخبار صنایع غذایی، مهندسی صنایع غذایی، صنایع غذایی دانشگاه شیراز،




درباره وبلاگ


علوم و صنایع غذایى به‏مجموعه‏اى از علوم و فنون اطلاق مى‏شود كه كیفیت فیزیكى، شیمیایى و بیولوژیكى محصولات كشاورزى اعم از گیاهى و دامى را از لحاظ تبدیل و نگهدارى موردتوجه قرار داده و امر جمع‏آورى، عمل‏آورى، تبدیل، تكمیل و نگهدارى و حمل و نقل این محصولات را مورد بررسى قرار مى‏دهد.

مدیر وبلاگ : علی بهزادی
جستجو

آمار
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

border="0" ALT="Google" align="absmiddle">
Google PageRank Checker